Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Τεχνικού Πολιτισμού Ερμούπολης » Βιομηχανικό Μουσείο Ερμούπολης - Κέντρο Τεχνικού Πολιτισμού

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Τεχνικού Πολιτισμού Ερμούπολης

Κατόπιν της επιτυχούς διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Βιομηχανικού Μουσείου Ερμούπολης και των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Συλλόγου Φίλων Τεχνικού Πολιτισμού Ερμούπολης, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, ως εξής:

Μαργαρίτα Καλουτά, Πρόεδρος

Πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας Παν/μίου Αθηνών, Συντ/χος τραπεζικός, από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Φίλων Τεχνικού Πολιτισμού Ερμούπολης και μέλος του Δ.Σ. από το 2010.

Ειρήνη Δράκου, Αντιπρόεδρος

Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσσαλονίκης και Ελληνική Φιλολογία στο Παν/μιο Ιωαννίνων με ειδικότητα στην Παιδαγωγική.

Έχει ασχοληθεί με θέματα εναλλακτικής διδασκαλίας όπως είναι τα χωρο-ευαίσθητα παιχνίδια και δραστηριότητες στα πλαίσια προγραμμάτων πολιτισμού, ιστορίας, περιβάλλοντος. Επίσης, με το ερασιτεχνικό θέατρο, την ιστιοπλοα, τα κοινά του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης. Διαβάζει και ταξιδεύει πολύ.

Αλέξης Μαραντζίδης, Γενικός Γραμματέας

Μηχανολόγος-Μηχανικός

Γεώργιος Φρέρης, Ειδικός Γραμματέας

Εκπαιδευτικός Δ.Ε. με ειδικότητα Μηχανολόγου Π.Ε. 17.

Βεντούρης Πρίντεζης, Ταμίας

Αυτοκινητιστής, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ιστορικών Οχημάτων Σύρου, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σύρου- Ερμούπολης (2011-2014), εργοδηγός Μ.Ε.Κ.

Ντίνα Συκουτρή-Ανδρειωμένου, Μέλος

Εργαστήριο Λουκουμοποιας

Γρηγόρης Μισκεδάκης, Μέλος

Δικηγόρος. Γεννήθηκε το 1979 στη Σύρο και ασκεί τη δικηγορία από το 2007. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου από το Μάρτιο του 2011 έως το Φεβρουάριο του 2014.